ONS ASSORTIMENT

Screens

De SolidScreen is een zeer populaire ritsscreen. Naast het effectief weren van zonnewarmte biedt de SolidScreen visueel comfort door het toelaten van diffuus licht, zonder het zicht naar buiten te blokkeren. Het systeem is onder andere succesvol getest op windsnelheden tot 145 km/h (12 Beaufort) en heeft de hoogste klasse behaald bij TÜV-testen op levensduur en windbelasting. De SolidScreen is daardoor ook uitermate geschikt voor toepassing op grote hoogten.

Onze Markiezen

Markiezen, ook wel bestempeld als de ambachtelijke vorm van zonwering. Onterecht is dit zeker niet, onze markiezen worden namelijk nog steeds op deze bijzondere wijze vervaardigd. Géén grote machines of enorme productielijnen maar een vakman met talent, productkennis en gereedschap. Net zoals vroeger. Doet dit dan af aan de kwaliteitseisen? Het antwoord hierop is kort en krachtig, neen.

´Nostalgisch´ dat is misschien nog wel het beste woord om het uiterlijk van de markies te duiden. Maar het uiterlijk is niet het enige pluspunt. Omdat de markies in geopende stand een beschutte koepel vormt, wordt niet alleen de directe zon maar ook de zijwaartse lichtinval geweerd. Een markies is maatwerk, mede hierdoor zijn de uiterlijke opties zeer uitgebreid.

Terrasschermen

Terrasschermen, ook wel knikarmschermen genoemd, zijn uitermate geschikt voor boven een terras. De sterke armconstructie biedt schaduw aan grote terrassen, terwijl de bewegingsvrijheid optimaal is. Dit is niet alleen ideaal voor woningen, maar ook voor horeca of winkels. Het doek en de eventuele volant zijn namelijk te bedrukken met iedere reclame-uiting naar wens.

Vrijstaande- en pergola zonwering

Schaduw in overvloed met onze vrijstaande pergolazonwering. Stijlvol uitgevoerd, technisch vooruitstrevend en met een acryldoek naar keuze. Voor een schaduwrijk terras om heerlijk te genieten. 

Lamellendak (beschikbaar medio 2018)

Onder het Altera lamellendak is het zowel op een zonnige als een regenachtige dag genieten. Het elegante ontwerp van deze flexibele buitenruimte sluit naadloos aan bij vrijwel iedere situatie. 

Terras-overkappingen

Langer genieten van het buitenleven gaat perfect onder onze terrasoverkappingen. De tijdloze designs passen bij vrijwel iedere situatie en de uv-bestendige polycarbonaatplaten beschermen tegen de wisselende weersomstandigheden. De aluminium profielen van onze overkappingen zijn duurzaam en onderhoudsvrij, zodat u daar jarenlang geen omkijken heeft. De waterafvoer is via een geïntegreerde goot volledig aan het zicht onttrokken, tevens is de optionele verlichting te verwerken in de liggers. U heeft de keuze om de Stanza uit te voeren met een ronde of victoriaanse goot, afhankelijk van de eigen voorkeur. 

Uitvalschermen

Nog altijd is het uitvalscherm een populaire buitenzonwering. Het Vista uitvalscherm van AVZ is vrijwel overal eenvoudig te monteren en leent zich uitstekend voor projectmatige toepassing. Indien een vrije doorloop onder de zonwering niet noodzakelijk is, zoals bij kantoren en appartementen, is dit type buitenzonwering zeer geschikt.  AVZ heeft verschillende types ontwikkeld welke, afhankelijk van de situatie, te voorzien zijn van een uitval- of glijarm en op aanvraag in elke RAL-kleur leverbaar zijn. 

Markisolette

Het Markisolette valarmscherm is uitermate geschikt voor hoge ramen. De mooie combinatie van een screen en uitvalscherm zorgt voor een vrij uitzicht, met een optimale wering van de lichtinval. 

Verandazonwering

Zonsolution bied verschillende verandazonwering systemen aan voor zowel op als onder de veranda. Het voornaamste verschil is de ritstechniek, waar de Solidare verandazonwering mee kan worden uitgevoerd. De rits zorgt voor een strakker doek en voorkomt afhangende zijkanten en lichtinval tussen het doek en de geleider. 

Bezoek ons

Achterbosch 1

5737 PP Lieshout

Contact

T : +31 6 24 77 56 05

T: +31 6 27 33 00 21

E : info@zonsolution.nl

Openingstijden

M-V: 10:00 – 19:00

Zaterdag : 10:00 – 13:00