Home > Zonweringsdoek met Zuignappen

Zonweringsdoek met Zuignappen

Het wordt steeds heter in Nederland en warmt jouw huis ook zo snel op tijdens de warme lente- en zomerdagen? Wij bieden een unieke oplossing die je gemakkelijk zelf kunt bevestigen aan je raam. Zo weet je zeker dat jij deze zomer in een koel huis zit!

Ons Zonweringsdoek met Zuignappen is tot 97% zonwerend en houdt je huis tot wel 8 tot 10 graden koeler. Tevens is ons Zonweringsdoek met Zuignappen makkelijk te bevestigen en zijn ze geschikt voor bijna elke toepassing. U kunt de Screen met Zuignappen bevestigen op de binnenkant en buitenkant en dit allemaal zonder te boren. Daarnaast zijn traditionele zonneschermen en airconditioners vaak behoorlijk aan de prijs en hoog in energieverbruik.

Zeker met de huidige grondstofprijzen en energiekosten kunnen de bedragen hoog oplopen. Ons Zonweringsdoek met Zuignappen een goed alternatief.

Waarom kiezen voor Zonweringsdoek met Zuignappen?

Het is een van de voordeligste oplossingen als het om zonwering gaat. Elektrische screens of een Airco zijn vele malen duurdere oplossing en niet altijd plaatsbaar, denk bijvoorbeeld aan een huurwoning.

Zeg maar dag tegen zwoele nachten, want voortaan kan jij door zonwering met zuignappen weer heerlijk doorslapen!

Zit je na het lezen van deze informatie met vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te mailen naar info@zonsolution.nl. We doen altijd ons uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen.